Naše hlavné rozvozové trasy pokrývajú prevažnú časť západného Slovenska od Bratislavy po Trstenú, aj napriek tomu Vás však poprosíme, vopred si potvrdiť emailom, prípadne telefonicky možnosti našich rozvozových kapacít na Vašu adresu dodania s našim ochotným personálom, ktorý Vám rád zodpovie všetky Vaše otázky.

Príjem objednávok sa realizuje v čase do 19:00 s následným doručením tovaru v priebehu 24, najneskôr 48 pracovných hodín – počas víkendov a sviatkov bohužiaľ tovar nedoručujeme. O termíne dodania Vás budeme vopred informovať.

Váš tím POLARFOOD SLOVAKIA s.r.o.

Náš sortiment Kód tovaru: 24290

Syr - obaľovaný trojuholník 60g/kus 3,5kg/kart. BF

Objednávky vytvorené v pracovné dni od 8:00 - 19:00 a v piatok do 14:00 budú spracované ihneď a VYBAVENÉ V PRACOVNÉ DNI DO 48 HODÍN od spracovania.

Pri nákupe nad 30€ je dovoz zadarmo. V prípade, že objednávka nebude v tejto hodnote Vám bude fakturovaná doprava 4,99€.

s DPH
11,96 € /kg
Na sklade

Hlbokozmrazený obaľovaný predsmažený syrový hotový výrobok v tvare trojuholníka do rúry.
Hmotnosť 1 ks: 60 g
Hmotnosť kartóna: 3,5 kg

Šarža:; Minimálna trvanlivosť do: viď etiketa výrobku
Skladujte pri teplote -18 °C alebo nižšej.
Uchovanie u spotrebiteľa:
* -6 °C 1 týždeň
** -12 °C 1 mesiac
*** -18 °C viď dátum Minimálna trvanlivosť do
Po rozmrazení znova nezmrazujte! Chráňte pred rozmrazením!
Určené na konzumáciu po tepelnej úprave.

Vyrobené v: Česká republika

Návod na prípravu:
Konvektomat: Konvektomat rozohrejeme na teplotu 230 °C, následne vložte hlbokozmrazený obaľovaný syr a pečte cca 5 minút v závislosti od výkonu vášho zariadenia. TIP: Obaľovaný syr odporúčame pred prípravou potrieť z oboch strán olejom.
Rúra: Rúru rozohrejte na najvyššiu možnú teplotu (cca 250 °C) a nastavte horný/spodný ohrev, následne vložte hlbokozmrazený obaľovaný syr a pečte dozlatista v závislosti na výkone vášho zariadenia.

TIP: Obaľovaný syr odporúčame pred prípravou potrieť z oboch strán olejom.
Fritéza: Hlbokozmrazený obaľovaný syr vyprážame pri teplote 170 °C dozlatista.
Panvica: Hlbokozmrazený obaľovaný syr vyprážame v dostatočne silnej vrstve rozohriateho tuku po oboch stranách dozlatista.


Zloženie:
SYR (45 %), strúhanka (PŠENIČNÁ múka, jedlá soľ, droždie, dextróza, koreniny), pitná voda, repkový olej, VAJEČNÁ melanž, PŠENIČNÁ instantná múka.